Onze winkels

 

Leuk dat u interesse toont in Kwekerij de Koekoeksbloem! Wij verwezenlijken al ruim 5 jaar bloemenwensen van bedrijven en particulieren in IJsselmuiden en omstreken.

Ook hebben wij een winkel in Hasselt "De Koekoeksbloem"

Kwekerij de Koekoeksbloem is de specialist in bloemwerk voor particuliere en zakelijke klanten. Omdat er veel bloemen bij ons vers uit eigen kwekerij komen en daarnaast dagelijks verse bloemen van de veiling, staan wij bekend om onze goede kwaliteit en betaalbare bloemen!

Veel informatie over de producten en diensten die wij leveren, vindt u op deze website. Van seizoensboeketten tot bruidsarrangementen.

Verder organiseren wij workshops voor particulieren. Maar ook voor een creatief teamuitje bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf 10 personen is het mogelijk om de workshop bij u op het bedrijf te houden.

Bedrijvig in bloemen, dat is waar wij voor staan. Ons creatieve team beschikt over de gewenste vakdiploma’s en stelt uw bloemwerken met veel zorg samen. Mede door het gebruik van dagelijks verse bloemen, garanderen wij uitstekende kwaliteit.

U kunt hier direct uw bestelling plaatsen. Hebt u een vraag of bent u benieuwd naar wat wij voor u of voor uw bedrijf kunnen betekenen, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord.

Het team van Kwekerij de koekoeksbloemOpeningstijden IJsselmuiden
Winkel: Maandag t/m Zaterdag: 9.00 uur - 21.00 uur.
Binderij: Maandag t/m Zaterdag : 9.00 - 18.00 uur.

 

Openingstijden Hasselt:

Maandag tijdelijk gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag 9.00 - 18.00

Zaterdag 9.00 tot 16.30

Vakantie

Wij hebben vakantie vanaf 13 juli

Maandag 3 augustus is IJsselmuiden weer open

Woensdag 5 augustus is Hasselt weer open

Team de Koekoeksbloem wenst U een fijne vakantie!

 

Contact

V.O.F. Kwekerij De koekoeksbloem
Hartogsweg 18
8271 PE IJsselmuiden 06-83331899

De Koekoeksbloem

Nieuwstraat 12

8061GR Hasselt

038-3373574

info@koekoeksbloem.nl


Neem contact op