Onze winkels

 

Leuk dat u interesse toont in Kwekerij de Koekoeksbloem! Wij verwezenlijken al ruim 5 jaar bloemenwensen van bedrijven en particulieren in IJsselmuiden en omstreken.

Ook hebben wij een winkel in Hasselt "De Koekoeksbloem"

Kwekerij de Koekoeksbloem is de specialist in bloemwerk voor particuliere en zakelijke klanten. Omdat er veel bloemen bij ons vers uit eigen kwekerij komen en daarnaast dagelijks verse bloemen van de veiling, staan wij bekend om onze goede kwaliteit en betaalbare bloemen!

Veel informatie over de producten en diensten die wij leveren, vindt u op deze website. Van seizoensboeketten tot bruidsarrangementen.


Bedrijvig in bloemen, dat is waar wij voor staan. Ons creatieve team beschikt over de gewenste vakdiploma’s en stelt uw bloemwerken met veel zorg samen. Mede door het gebruik van dagelijks verse bloemen, garanderen wij uitstekende kwaliteit.

U kunt hier direct uw bestelling plaatsen. Hebt u een vraag of bent u benieuwd naar wat wij voor u of voor uw bedrijf kunnen betekenen, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord.

Het team van Kwekerij de koekoeksbloemOpeningstijden IJsselmuiden
Winkel: Maandag gesloten. Dinsdag  t/m Zaterdag: 9.00 uur - 21.00 uur.
Binderij: Maandag gesloten Dinsdag t/m Zaterdag : 9.00 - 18.00 uur.

 

Openingstijden Hasselt:

Maandag gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag 9.00 - 18.00

Zaterdag 9.00 tot 16.30

 

Contact

V.O.F. Kwekerij De koekoeksbloem
Hartogsweg 18
8271 PE IJsselmuiden 0383333355

De Koekoeksbloem

Nieuwstraat 12

8061GR Hasselt

038-3373574

info@koekoeksbloem.nl


Neem contact op